Sari la conținut


Welcome to xGaming Community
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Poză

Regulament lideri


 • Acest topic este închis Acest topic este închis
Fără răspunsuri la acest topic

#1
qTazy

qTazy

  King of San Andreas


 • Group:
  Owner
 • Member ID:
  2
 • Posts:
  27
 • Joined:
  25-septembrie 19
 • Reputation:
  4
 • Warns:
  0

Regulament lideri

 

 

In primul rand pentru a deveni un lider, trebuie sa ai o activitate cat mai mare in ultimile 7 zile, sa ai un comportament decent fata de administratie cat si cu ceilalti playerii, daca te conideri pregatit, aplica!: http://forum.xgaming.ro/index.php?/forum/32-aplicatii-lider/ *

 

**Reguli demitere: 

 

 • - Se poate scoate un membru fara faction punish doar daca acesta are peste rank 1 in factiune, adica rank 2+, inclusiv rank 2.
 •     *Sub nicio forma nu se scoate fara faction punish daca acesta are rank 1.

   ✘Se scoate un membru cu 20 faction punish daca are mai mult de rank 1 in factiune, dar doar daca a incalcat reguli clare din regulament, sau daca are mai mult de rank 1 si a incalcat regulile serverului in mod intentionat sau neintentionat (ex.: a facut DM, a injurat, a dat /news total aiurea, etc.).

   ✘Pentru orice demitere (/uninvite) este nevoie de un motiv clar si de dovezi existente, in cazul unei plangeri. Daca liderul nu aduce nicio dovada, acesta o sa fie sanctionat.
   ✘Playerii banati pot fi demisi doar dupa 3 zile de la primirea banului, pentru inactivitate. Daca aveau mai mult de rank 1 in factiune in momentul banului vor fi demisi fara FP, daca aveau rank 1 in momentul primirii banului vor fi demisi cu FP. Motivul de demitere va fi 'banat', nu 'inactiv', 'inactivitate' sau altceva.
   ✘Playerii banati care fac cerere de demisie vor primi uninvite cu motivul 'banat'.
   ✘In cazul in care un membru primeste ban, pe langa cele 72 de ore, un lider are timp inca 24 de ore pentru a-l demite.
   ✘Playerii ce au incalcat regulamentul inainte de a primi ban, se pot sanctiona chiar daca sunt banati. In cazul in care acumuleaza 3/3 FW's, se demit pe motivul: "3/3 / Banned".
   ✘Nu se sanctioneaza membrii cu AV (avertisment verbal) pentru incalcari clare din regulament. ex.: DM, wanted dat fara dovezi, insulte.
Se sanctioneaza cu FW/demitere, avertismentul verbal este aproape pentru greseli foarte mici si trebuie dat doar in cazuri foarte rare (gen pentru limbaj nu foarte grav, ex. 'noobul dreaq'), sau pentru comportament (ex.: a blocat Pay'N'Spray-ul).
   ✘Atunci cand factiunea nu are lider, subliderul nu are voie sa sanctioneze membrii, se aplica regula din regulament server.
   ✘Cei care fac parte dintr-o factiune dar incalca regulile serverului doar pentru a fi demisi / pentru a da /quitgroup or sa fie sanctionati de catre un admin. La fel se procedeaza si in cazul celor care incalca regulile cand nu au un lider la factiune.
   Cand este ales un lider nou, jucatorii care sunt banati se pot demite pe motivul: "Wipe / Banned", fara FP indiferent de zile.
   ✘Cand este ales un lider nou, FW-urile membrilor care erau in factiune nu vor fi scose.
   ✘Un lider are timp maxim 24 de ore sa demita un jucator care a pus demisia. In caz contrar este sanctionat.
   ✘cand cineva iese dintr-o factiune (indiferent cum), nu mai poate intra in aceasi factiune pentru minim 10 zile.
Regula asta se aplica doar daca erati lider cand acel membru a iesit din factiune.
Regula cu 10 zile nu se aplica unui membru daca l-ati scos pe acel membru cand ati dat WIPE in primele 24 de ore dupa ce ati fost ales ca lider.
   ✘Cand este ales un lider nou acesta poate da WIPE doar in primele 24 de ore de cand e pus lider, si daca a luat decizia de a da WIPE trebuie sa dea la toti membrii. In cazul in care liderul nu doreste sa dea WIPE la toti membrii, acesta nu poate da uninvite pentru WIPE nimanui.
 
**Reguli generale:
 
   ✘Un lider trebuie sa stea minim 30 de zile cu functia obtinuta iar daca renunta inainte de acest termen acesta va primi 100 faction punish.

0 utilizatori citesc acest topic

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi